PowerPlanner
English
 
   
 
"Hívságos dolog többet felhasználni ott, ahol a kevesebb is elég." WILLIAM OF OCKHAM (1300-1350),
az "Ockham borotvája" elv megalkotója


A PowerPlanner beépülő alkalmazás segítségével a felhasználók könnyen saját üzleti modelleket építhetnek, amelyek működését rögtön tesztelhetik.
A PowerPlannert működés közben is megismerheti, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és személyes prezentáció keretében mutatjuk be az alkalmazást működés közben!
 
 
 
Felülről-lefelé (Top-down) történő tervezés


Célérték kereséseÚj elem létrehozása


Adatverziók és
Alapadatok gördülő tervezéshez


PowerPivot model megosztása


PowerPivot model módosítása


PowerPivot model közzététele
PowerPlanner termékek
A hierarchiába rendezett elemek egyes szintjeinek összegét az adott szint elemeinek összege adja. Ha módosítjuk az adott szint értékét, elemeinek értéke azok értékeinek arányában módosul.

Egy adott fedezeti érték keresése bonyolult feladat, ha a fedezetet számos változó együtt határozza meg. Egy képletezett elem célértékének keresése egyszerűen úgy történik, hogy a megváltoztatandó komponensek celláit kijelöljük. Ilyenek lehetnek például a megadott fedezethez tartozó mennyiség és egységár változását keresi.

Egy új elemet könnyen be lehet illeszteni a modellbe PowerPlannerrel. PowerPivot technológiával le tudjuk építeni a vállalati Excel-dzsungelt, illetve egyszerűbb pénzügyi modelleket építhetünk.

A tényadatokból, illetve egy meglévő tervverzióból újabb verziókat lehet készíteni, amelyekkel továbbdolgozhatunk.
Az adatverziók időbeli "eltolásával" és másolásával kiinduló adatokat készíthetünk: például a tavalyi első negyedéves tényadatok legyenek az idei azonos időszak kiinduló tervadatai.

A közös munka és adatbiztonság megvalósítható PowerPlannerrel. A modellt megoszthatja munkatársaival, beállíthatja írási és olvasási jogosultságaikat.

Amennyiben egy PowerPivot modell módosul, akkor PowerPlanner segítségével a munkatársaik korábbi modelljei - amelyeket Excel fájlaik tartalmaznak - firssíthetők.

Tegye közzé modelljeit a PowerPlanner WebAccess segítségével! Egy beépített web-motor segítségével a PowerPivot modellek megoszthatók webes és mobilkliensek számára. A modellek megoszthatók más Excel-kliensekkel is egyaránt.

A PowerPlanner különböző tulajdonságai szerint készültek el a licencelési feltételek, amelyek a gyártó honlapján érhetők el.

 
 

PowerPlannerrel többdimenziós modellek könnyen módosíthatók, illetve a szükséges riportok pillanatok alatt elkészíthetők, csökken az ad-hoc riportkészítéshez szükséges időráfordítás, illetve jelentősen nő a kontrolling terület hatékonysága.